Starkt jobbat Luleå

Hela dagen på jobbet idag förutspådde jag pesimistiskt utgången i kvällens match. Mycket riktigt, sur-södertälje brunkar in ett mål och Luleå klarar naturligtvis inte att leverera de nästkommande 58 minuterna. Inte nog med det - hade Luleå vunnit hade jag vunnit 700:-. Lyckligtvis hade jag stekt pankakor som tillfälligt kunde lindra magvärken och imorgon hinner jag inte fundera mer än 10h på det innan bastun är varm och ölen boostar hela själen. Förhoppningsvis kan dom tysta ladan i Skellefteå till helgen.

(PS Micke, jag har ju fan två skärmar hemma - Välj en!)

Huset är intaget!

Då var huset (mitt hus för tillfället) intaget att spelsugna, och kanske festsugna cirkushestar.
Internet fungerar, inga problem än så länge. Dock så har våran ledare micke problem med sin dator, den vill inte alls... först så krashade skärmen och nu verkar datorn sätta armarna i kors också.

Får hoppas det slutar som vanligt, att det löser sig!

Puss!  // David

Skam den som ger sig

Kul att se att Luleå orkade resa sig och vinna idag mot Frölunda. Nämnde ju tidigare ett önskemål om en så kallad favorit i repris, och ja, det blev visserligen inte 6-0 men 3-0 är inte helt fel det heller. Nu väntar som bekant säsongens två viktigaste bortamatcher där Södertälje och Skellefteå står för motståndet. Som den evige optimist man är så ser jag 6 poäng framför mig. Men det var längesedan mina syner om framtiden gick hem..

Annars håller jag med skribenten nedan. Helgen nalkas. Beerpong ska styras? Är karaoke skivorna brända? Är dansken på kylning? Dags att börja styra upp om det ska bli verklighet.

Skål för framtiden.

/Chjoan


Hur känns det grabbar? Är ni redo?

Hörrni,

vad håller ni på med?

Vilka är lagen nu, kommer ni att prestera bra?

Till helgen, gör vi det igen?

Vakna nu, för bövelen!

Tid för eftertanke

Då var återigen söndag och ännu en helg har seglat förbi. En helg som så många andra slutade i dimmans tecken. Men personligen så var det ett fall framåt för minnesluckorna är nämligen begränsade.. Dessvärre är det nog tack vare "The Jeffersons" mediokra spel i beer-pongen. Jag hoppas att jag aldrig mer kommer spela så dåligt. Tur att jag har mina käre vän och lagkamrat Smicklarn "blanket" Omberg som iaf räddade vårat namn och heder med några riktiga fina bågar. Men jag ser hellre att formsvackan kom nu istället för om en vecka då den väntade turneringen planeras att hållas. Så man får se positivt på det hela.

Annars var gårdagen lyckad om man bortser från Luleå Hockeys plattmatch mot Modo. Helt rätt av luleåfans att göra som de gjorde. Hade gärna varit där. Nu är det verkligen vinna eller försvinna. Kan vi få se en favorit i repris i Scandinavium på tisdag?

Måste bara säga att det var synd att vi återigen splittrade på oss efter våran visit på m13. Vi vet ju att vi skulle ha dubbelt så roligt om vi alla var på samma ställe. Vi får ta igen det till nästa helg!

Kul att se att Kenta återigen hamnade i krogträsket. Hoppas att nästa besök inte dröjer lika länge. Linnet kan dock behöva en paus. Tycker att hans form börjar dala.

Nåväl gott folk, tack för att ni tog er tid att läsa mitt första och förhoppningsvis inte sista blogginlägg. Jag tror att jag kan lära mig tycka om det här.

Er vän och kamrat. / Chjoan


Skadekris i Team Hedman/Kumpula - Vem får förtroendet ikväll?

image8

Team Hedman/Kumpula har en  enorm skadekris då LeftWingen Kumpula ådrog sig en rumpskada förra matchen, för en vecka sedan. Kumpula kommer att prova på uppvärmningen idag och känna efter hur rumpan känns och om han är spelklar ikväll.

- Vi har haft en tuff vecka. Mycket rehabilitering och fokusering på att komma tillbaka så fort som möjligt för spel igen, säger Hedman/Kumpulas sjukgymnast Johan Müller.

- Jag kommer göra allt för att kunna spela ikväll. Viktiga poäng att spela om ikväll. Vi jagar slutspelsplats och det är nu vi måste visa vilken arbetsmoral vi har i laget. Det är mycket som ska till om jag inte kommer till spel idag, kommenterar Jonny Kumpula själv.

Lagkamraten Hugo Hedman stänger inga dörrar för spel för Kumpula ikväll, men måste samtidigt hålla ögonen öppna för eventuella nyförvärv.

- Vi avvaktar och ser hur läget är på uppvärmningen. Kan inte Kumpula delta i kvällens matcher får vi blixtinkalla en ersättare. Kumpula har varit inne i en lång svacka och det finns många väldigt duktiga Beer-pong spelare att välja på, säger Hugo Hedman, spelande tränare i Team Hedman/Kumpula.



Ikväll är det Viktiga Lördag. Viktiga matcher står på spel. Mycket poäng att hämta från alla lag som deltar och ett väldigt tufft motstånd.
Serieledarna Omberg/Ekman har vunnit många matcher i rad och nykomponerade duon Pantzare/Jakobsson ser fram emot att sätta tänderna i de övriga lagen ikväll. Alla lagen jagar en slutspelsplats och det skiljer bara 5p lagen emellan.

Matchrapporter, kommentarer och highlights efter matcherna ikväll. Nedsläpp kl 19 i Beer Arena.



Exklusivt imorgon : Vi ställer Johan Ekman mot väggen  och får svar på frågor du aldrig hört Johan svara på förut...


Imorgon smäller det...

image6

Och tjejer pratar om att vara gravid...

Idag tog min spännande resa fart, mot min "stjärt-smärta", May the force be with you Lahrs. och nej jag har inte gjort vad homosexuella gör...

Haft ont i rumpan hela veckan, inte kunnat sitta eller stå ordentligt. Idag fick jag nog, gick till läkaren och åtgärdade "felet" om man så kan säga...eller började åtgärda det iaf... Jag ska inte alls nämna vad läkaren gjorde , för då kan ingen av er äta på två dagar, men nu känns det lite bättre och har börjat på 10dagars penicillinkur, får se hur länge det håller ^^

Vi följer Jonnys spännande väg tillbaka från stjärtgosse-sjukdomen.


To be continued....


/ Jonkan



P.S skitreklam här nedanför...

Medspelare, Beerpong-turnering; Luleå; 080221

Jag söker en medspelare till mitt blivande Beerpong-lag.
Du skall vara trevlig och social.

Kvalifikationer

Ej främmande inom ölsortimentet. Tidigare aktivitet inom bollsport är meriterande.

Ansökan sänds till: [email protected]

Ansökan inkommen senast 080223







Facebook, min vän i cyberrymden.

Tiden går snabbt när man har roligt, heter ju ordspråket. Och jag har just fick det i ansiktet svart på vitt - jag har tydligen inte så roligt.


För tre år sedan gick jag i skola med Linnea, vi bodde grannar ett tag, och hade kul tillsammans. Då var vi jämngamla. Nu, snart ett år efter att vi skiljts åt möts jag av följande när jag loggar in på facebook;


image5 Linnea Sandberg is 55 years old. - How old are you. Take the quiz to see your result.


Snacka om ifrånväxt.


- Hugo

Allmän uppmaning

De har massor med reklam i vår blogg. Senast kunde jag läsa om "ännu en bingosite" eller liknande...

Jag uppmanar till er alla: besök inte denna hemsidan, och spela absolut inte bingo där.

Det är en sjukdom. En hemsk sjukdom. Usch och fy!

Annars, ha en bra dag.

MITTWOCH

Det grandiosa planerna för en stor beer-pong turnering slipar vidare.

På lördag har de väl utvalda och inbjudna möjlighet att komma och spela. Det är tid för att börja träna, och "känna" på motståndarna.

Kanske kan någon även denna lördag rubba berget, det vill säga spela en jämn match (eller vinna) mot mig och Johan.

Ska också bli roligt om det blir något LAN eller någon fest hos David.. Kanske kan vi förverkliga den sedan länge påtalade karaoken, som vi inte haft på länge?


Hoppas allt är bra med alla som läser denna blogg, och också alla er vänner i yxi.

 / MiCKE!

image4

AOOOH!

david 'dejvarN, dEJV, 3L145' jakobsson skriver sitt första blogg-inlägg.

Jag och många andra är glada idag för att vårat kära luleå hockey tog viktiga poäng igår mot linköping!
Dududududu luleåå Dududududu luleåå.

4 dagar tills huset länsas på vuxet folk. Då blir det jag o jeeeenz på ljusterleden.
Prepare for LAN and FEST i sydvest.


image3


Ses på LAN, nooob

I den här bloggen kommer vi skriva mycket om kläder & mod....nä för helvete....vi kommer skriva mycket om mat och bra recept som vi vill dela med oss av...tyvärr inte det heller. Denna blogg ägs av Yxi och här kommer allt mellan himmel och jord att finnas med.

P.s  Yxis laguppställning kommer att presenteras inom kort!



YES!!!! premiärinlägg för Jonny!


Bruuuunk, tack hej
/ JTK

Hugo var först. Men jag är bästigast.

Yxi-bloggen är igång.

Här är det tänkt att yxi ska blogga om det ena och det andra. Vi hoppas på att alla hänger på och uppdaterar vackert.

För er som inte vet: Yxi har roligt. Ihop.

Ps. Beer pong hos mig på lördag. Ds.

image1


/ MiCKE

First

First.


// Hugo.

RSS 2.0