Skadekris i Team Hedman/Kumpula - Vem får förtroendet ikväll?

image8

Team Hedman/Kumpula har en  enorm skadekris då LeftWingen Kumpula ådrog sig en rumpskada förra matchen, för en vecka sedan. Kumpula kommer att prova på uppvärmningen idag och känna efter hur rumpan känns och om han är spelklar ikväll.

- Vi har haft en tuff vecka. Mycket rehabilitering och fokusering på att komma tillbaka så fort som möjligt för spel igen, säger Hedman/Kumpulas sjukgymnast Johan Müller.

- Jag kommer göra allt för att kunna spela ikväll. Viktiga poäng att spela om ikväll. Vi jagar slutspelsplats och det är nu vi måste visa vilken arbetsmoral vi har i laget. Det är mycket som ska till om jag inte kommer till spel idag, kommenterar Jonny Kumpula själv.

Lagkamraten Hugo Hedman stänger inga dörrar för spel för Kumpula ikväll, men måste samtidigt hålla ögonen öppna för eventuella nyförvärv.

- Vi avvaktar och ser hur läget är på uppvärmningen. Kan inte Kumpula delta i kvällens matcher får vi blixtinkalla en ersättare. Kumpula har varit inne i en lång svacka och det finns många väldigt duktiga Beer-pong spelare att välja på, säger Hugo Hedman, spelande tränare i Team Hedman/Kumpula.



Ikväll är det Viktiga Lördag. Viktiga matcher står på spel. Mycket poäng att hämta från alla lag som deltar och ett väldigt tufft motstånd.
Serieledarna Omberg/Ekman har vunnit många matcher i rad och nykomponerade duon Pantzare/Jakobsson ser fram emot att sätta tänderna i de övriga lagen ikväll. Alla lagen jagar en slutspelsplats och det skiljer bara 5p lagen emellan.

Matchrapporter, kommentarer och highlights efter matcherna ikväll. Nedsläpp kl 19 i Beer Arena.



Exklusivt imorgon : Vi ställer Johan Ekman mot väggen  och får svar på frågor du aldrig hört Johan svara på förut...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0