Utan skor i paradiset

Hej igen mina vanner. For er som inte vet sa har jag lamnat storstan och soloresandet for ett tag framover. Motte upp familj och bekanta pa phuket med sikte installt pa phiphi oarna. Vi kom hit i forrgar och det ar verkligen helt fantastiskt. Forstar inte att folk kan tillbringa en hel semester pa phuket nar detta paradis bara ligger 2 timmar bort!
Tog det relativt lugnt pa phuket men har har det varit tvartom. Det har blivit tva sena kvallar med mycket ol och skratt. Har lyckats supa bort mina skor bada kvallarna men tur ar da att det inte kostar manga kronor att kopa nya. Lyckades aven glomma min planbok pa en bardisk i dimman (exakt som i prag). Men lyckligtvis sa var det en kille fran England som hade tagit hand om den. Blev gode glad! Annars sa har vi traffat en hel del folk, bland annat ett gang killar fran nya zeeland och australien som vi har hangt en hel del med. Valdigt roliga, och torstiga. En bra kombination med andra ord.
Imorgon drar vi vidare mot koh lanta och torkels place. Lar bli lite lugnare dar sa det blir kanske en redig avslutning ikvall. Tycker dock mina reskamrater verkar lite slitna men jag hoppas de repar sig!
Har aven hunnit med en liten battur till narliggande strander men annars har det mest varit stranden om dagarna. Har haft valdigt bra vader hela tiden men just nu har det kommit in lite moln. Lite skont faktiskt for det ar verkligen varmt.
Snyggt att Lulea grejjade 3 pinnar igar. Blev valdigt glad nar jag fick beskedet av min far mitt i festandet. Blev nagra luleramsor vill jag lova.
Na nu ska jag ga tillbaka till stranden for ett sista dopp innan det blir duschen och mat.
Hoppas ni alla har det bra dar hemma och att ni inte fryser allt for mycket.
Och for jocke och peter, borja ladda!!

Ciao

Checkat in pa Bangkok hilton!

Sa var man da antligen framme i bangkok! Resan hit gick hur smidigt som helst. Borjade da kl 6 fran Lulea efter en natt helt utan somn. Antar att det var en mix av ett felvridet dygn och resfeber som gjorde att jag inte kunde sova.
Val pa kallax sa fick jag det glada beskedet att min vaska gick att checka in hela vagen hit sa det kandes skont. Hade blivit lite stressigt annars eftersom mina avgangar gick sa tatt inpa varandra.
Landade pa arlanda strax efter 7 dar jag direkt tog mig till utrikes och knackte en kall. Tror jag var den enda som drack ol men det kandes bra att borjan resan pa det sattet. Lite utav en tradition va?
Flog sedan till zurich dar jag blev bjuden pa den ackligaste och torraste smorgasen jag atit. Men pa nagot satt sa gick den ocksa ner i magen. Forsokte att sova under hela flygningen men det var helt omojligt.
Efter ca 2,5h sa landade vi da i zurich. Var da bara ca 1h kvar innan flyget till bangkok skulle dra sa jag drog dit direkt. Fick aka en typ av tunnelbana mellan terminalerna vilket var lite frant. Nar jag val kom fram till gaten sa var det boarding i princip pa en gang sa jag tog plats. Akte som sagt den har strackan med thai airways och det var helt klart den basta flygningen (och den langsta) som jag nagonsin akt. Satt bredvid en valdigt trevlig kille fran stockholm och vi drack en stadig mangd alkohol under resan. Allt var givetvis gratis. Flygvardinnorna tyckte dock vi skulle ta en paus efter ett x antal groggar sa vi lydde deras order. Fast det var saklart med glimten i ogat. Hade tankt att jag skulle sova lite under den har flygningen men det blev saklart inte det heller.
Landade problemfritt kl 6 thailandsk tid efter ca 10.5h i luften. Borjade bli gode trott nu och att sedan koa i passkontrollen var inge vidare. Nar val det var klart sa tog jag adjo av stockholmarn och borjade min soloresa. Vi ska dock ses pa en singha nu i dagarna.
Tog sedan en taxi till backpacker gatan koh san road dar jag fixade mig ett rum. Tog mig en dusch och gick sedan direkt pa slaggen. Sov lite mer an tankt men det var valbehovligt. Sa nu sitter jag har och har precis kakat lite mat och tar en kall. Far se vad kvallen har att erbjuda.
Hoppas ni har det bra dar hemma och att lulea spoar lhc ikvall!!

Kan for ovrigt inte ta bort fet stil!


Sänkt Ynkling

Ja bilden får tala för sig själv, ynkliga kaffe-tattare.


RSS 2.0