Summering av Luleåfans innebandyturnering


Cirkhushest vs Gregorz Atelje 3-2

Premiärmatch som vi vann rättvist, vi började med ett högt tempo och vi var det spelförande laget, bara knappa minuten in i matchen så hade Lundstig ett ypperligt läga att göra 1-0 då han längs högerkanten snirklade sig in mot mitten och avlossade ett rappt handledsskott som borrade sig i ribban och över, kort efter så fick han dock revanschera sig då han gör 1-0 efter lite gröt framför målet.

2-1 gjorde backen Jonny Kumpula som la in en boll på mål som tur i turen letade sig in , kort därefter så fick lagkaptenen Muller ett ypperligt läge att öka på 3-1 genom ett friläge men avslutet var inte det bästa, kort därefter så kvitterade Gregorz Atelje till 2-2

Backkollegan till Kumpula dvs Joakim Pantzare fick också vara med i målprotokollet då han avgjorde matchen efter ett suveränt framspel från det bortre sarghörnet, en mycket fin passning från Lundstig som diagonalt letade sig igenom Gregorz box och Pantzare högg till direkt, placeringen av skottet mycket bra, en bit nedanför den närmsta krysset.

Robert Lundstig 1-0

Jonny Kumpula 2-2

Jocke Pantzare 3-2 GWG


Cirkushest - Fritidsgården 0-0

Cirkushest var i stort sett bofasta i sin egna zon men visade upp ett grymt spel, backen Gustav Uusihannu i Fritidsgården var närmast att göra mål då han hade ett rungande slagskott i ribban men man kom inte närmare än så, dom som tror att det här var en lätt match för Fritidsgården så kan jag säga att så var inte fallet , dom fick slita hårt för att skapa chanser mot ett riktigt bra defensivt Cirkushest.


Cirkushest - LHF 0-3

Vi är inte alls nöjda med vårat spel, vi körde på alldeles för hårt framåt och dom fick kontra in alla sina mål sa  backen Kumpula efter slutsignalen.


Cirkushest vs HOO-Ligan 1-0

Robert Lundstig 1-0

Vi gör ingen vidare insats men alla var beredda att göra jobbet vilket räckte till en seger

Spelarbetyg

Målvakt

¤¤¤¤ Håkan Johansson : Höll nollan i två matcher och var fenomenal i matchen mot Fritidsgården, visade att potentialen är stor och det här är en målvakt som cirkuehest måste knyta upp till nästa års turnering, börja med förhandligarna snarast.

Backar

¤¤¤¤ Jonny Kumpula : Spelade nonstop genom hela turneringen vilket höjer betyget, gjorde sin bästa match mot Fritidsgården.

¤¤¤¤ Joakim Pantzare : Spelade nonstop genom hela turneringen vilket höjer betyget, visade prov på fina offensiva utflykter

Forwards

¤¤¤¤ Robert Lundstig : Var det bästa offensiva hotet framåt, hände hela tiden saker då Lundstig hade bollen.

¤¤ Johan Muller (C) : Nej, fick inte mycket uträttat trots sitt hårda slit, såg en aning tagen ut av stundens allvar.

¤¤ David Jakobsson : Kan bättre, blixtrade till då och då men det krävs mer för att höja betyget, gjorde ett förvånansvärt bra jobb i det defensiva spelet.

¤¤¤ Johan Ekman : Gör helt OK ifrån sig, som väntat stark längs sargerna och fick även visa upp prov på fina handleder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0