EXPERT: BODENS UTELIV PÅ FREDAGAR - EXISTERAR INTE


Ungdomar från Luleå är i chock efter expertens utlåtande.

Jonny Tapani Kumpula är en av dem. "Vi hade planerat en trevlig kväll med samkväm och kanske en drink i Boden på fredag. Nu fylls man av en sorts tomhet".

För vissa ungdomar från Boden så kommer nyheten inte som lika stor chock. Vi har intervjuat Fredrik Larsson, som ofta frekventerar i Boden. "Nja, alltså. Det är ju allmänt känt att Boden på fredagar inte är så upphetsande. Det är ju Olivers som gäller, och där är ju de flesta över 35".

Boden, en stad nära Luleå har sedan länge tillbaka inte haft något attraktivt erbjudande för krogråttor under 30 på fredagar.

Joakim Pantzare är besviken. "Ja, alltså. Vår kompis Johan fyller år, och liksom. Vi skulle till Boden till Mamme och ta en dumsup och fira Johan samtidigt. Det känns som om att kommunpolitikerna i Boden inte tar oss på allvar".

Efter att grundligt ha undersökt detta närmare och talat med flera källor som känner Boden väl, så cementeras faktum att Boden på fredagar inte är särskilt erigerat, utan snarare halv-slakt.

Johan Ekman har inte många snälla saker att säga om Boden på fredagar. "Jävlar i helvete, fru Svensson! AAH. ARRA. Bordi drickat, bordi sein!" Och det samma gäller David Jakobsson. "Fan. Boden är alltså...Fan. Är det sant? Fan, jag hade tänkt bocka av Boden i helgen..."


Vad säger ni grabbar, ska vi tänka om?


/ Mickek3w

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0